סיפורה של וודקה גריי גוס
פרנסואה טיבו, מאסטר בלנדר ומזקק מחונן שפרח בתחום ייצור הקוניאק, החליט לנצל את כל הידע והניסיון שלו לטובת ייצור וודקה שתהיה המובילה והאיכותית בעולם. ובשנת 1997 הוא הציג לעולם את וודקה Grey Goose, וודקה סופר – פרמיום צרפתית.
כמו בכל מוצר, על מנת לייצר את הוודקה הטובה בעולם יש להשתמש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר. לייצור וודקה Grey Goose משתמשים בחיטת חורף רכה הגדלה במחוז פיקארדי שבצפון צרפת. אותה החיטה, משמשת במטבח הצרפתי לייצור מאפים מובחרים. את החיטה מגדלים בשלוש חוות בלבד, חלקן עוסקות בתחום כבר במשך 11 דורות. לטענת פרנסואה טיבו, המפקח על כל שלבי תהליך הייצור כולל טיב חומרי הגלם, החיטה היא הסוד לטעמה הנקי והצלול של וודקה Grey Goose. לאחר טחינה של מלוא הגרעין מתבצע שלב הזיקוק. תזקיק החיטה מועבר למחוז קוניאק, בו ממשיך תהליך הייצור של וודקה Grey Goose. התזקיק נמהל במי מעיין טבעיים הזורמים מתחת להרים באזור גרנד שמפיין ומסוננים באופן טבעי דרך אבני גיר. המים הטהורים, הנשאבים מבאר בלעדית לוודקה Grey Goose תורמים גם הם לטעמה הנקי והטהור של הוודקה. את הנוזל כולו מסננים דרך פחם פעיל טיפה אחר טיפה עד ליצירת הטעם הבהיר והמוכר של וודקה Grey Goose.
לפני מילוי הבקבוקים בוודקה, שוטפים כל בקבוק בוודקה Grey Goose על מנת להבטיח ששום נוזל אחר לא ייכנס לבקבוק למעט Grey Goose. לאורך התהליך מתקיימות כ- 550 בקרות איכות שונות הכוללות גם טעימה של כל קבוצת ייצור על ידי פרנסואה טיבו בעצמו.