GO TO FULL CATALOG
GO TO FULL CATALOG
מרקז דה מוניסטרול קאווה ברוט 750 מ”ל
הרכב זני: 40% מקבאו, 30% שרל-לו ו-30% פארייאדה.
שלושת הזנים הקלאסיים המשמשים לייצור קאווה – יין מבעבע ספרדי הנוצר בשיטה המסורתית של שמפניה.
הקאווה עוברת יישון קפדני במרתפים תת-קרקעיים במשך 15 חודשים לפני יציאתה לשוק.
צבע צהוב קש חיוור.
ארומה מאוזנת ועדינה.
בועות עדינות ומתמשכות מעניקות לקאווה טעם מרענן וסיומת קלה.
ערך קלורי ל 100 מ”ל: 65 רכיבים: מכיל גופרית דו חמצנית
הרכב זני: 40% מקבאו, 30% שרל-לו ו-30% פארייאדה.
שלושת הזנים הקלאסיים המשמשים לייצור קאווה – יין מבעבע ספרדי הנוצר בשיטה המסורתית של שמפניה.
הקאווה עוברת יישון קפדני במרתפים תת-קרקעיים במשך 15 חודשים לפני יציאתה לשוק.
צבע צהוב קש חיוור.
ארומה מאוזנת ועדינה.
בועות עדינות ומתמשכות מעניקות לקאווה טעם מרענן וסיומת קלה.
ערך קלורי ל 100 מ”ל: 65 רכיבים: מכיל גופרית דו חמצנית










