מרכיבים:
חצי קילו בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק-דק
1 זר פטרוזיליה
1 זר מרווה
מלח ופלפל שחור גרוס
1 כוס קמח (עדיף מלא)
5 ביצים קשות
2 ביצים טריות, טרופות
1 כוס פירורי לחם
שמן תירס או קנולה לטיגון
את הבשר הטחון, הבצל, הפטרוזיליה, מרווה ותבלינים מאחדים יחד ליצירת תערובת קציצות. את הביצים הקשות מפדרים בקמח ומצפים בתערובת הבשר. את כל הקציצה הממולאת בביצה קשה, טובלים בקמח, ביצה ופירורי לחם. ומטגנים בטיגון עמוק עד להשחמה.
מומלץ לשתות לצד וויסקי Dewar’s.