The Macallan

אחוזת היילנד, בה מיוצרים כל מוצרי הוויסקי של The Macallan, הוקמה בשנת 1700 והיא מתפרשת על פני למעלה מ- 1,500 דונם. באחוזה, בה מסתובבים צאן ובקר באופן חופשי, זורעים באביב כ- 365 דונמים בשעורה מזן מינסטרל, שעורת אביב. השעורה הזאת היא המקור לכל מוצרי המותג The Macallan שנוסד בשנת 1824.

 

את הלתת המופק מהשעורה מזקקים בתוך 14 דודי הנחושת שהפכו ידועים עם השנים וניתן למצוא אותם גם על שטר 10 פאונד המקומי. הדודים של The Macallan קטנים מן המקובל בתעשייה והם מכילים כל אחד 3,900 ליטר בלבד. גודל הדודים הקטן מאפשר מגע רב יותר של הנוזל הפנימי עם הנחושת שיוצר את הטעם הפירותי והעשיר של The Macallan. לאחר הזיקוק, בוחרים את נתח התזקיק המובחר ביותר, שנאמד בכ- 16% מכלל התוצרת של הדוד עם אחוז אלכוהול של 69.8%, זוהי הפתיחה לכל מוצרי הוויסקי של The Macallan. לאחר מכן מעבירים את התזקיק ליישון. כל חביות המותג מיוצרות בפיקוח מלא של The Macallan מעצי אלון שרי אירופאים, עצי אלון שרי אמריקאים ועצי אלון בורבון. כל אחד מזני העצים הללו תורם את איכויותיו להעשרת הטעם. צבעם של מוצרי The Macallan הוא טבעי לחלוטין ומקורו בסוג חביות העץ וזמן היישון של הנוזל. הצבע הטבעי מבטיח את עמידותו לאורך זמן וגם בחשיפה לשמש בניגוד למשקאות אחרים בעלי צבעים מלאכותיים.

 

כל תהליך הייצור של The Macallan מבוצע בהתאם לסטנדרטים הגבוהים ביותר בענף, חלקם נקבעו על ידי המותג The Macallan עצמו. לא סתם, הפך המותג לאחד מותגי הוויסקי הידועים והיוקרתיים ביותר בעולם כאשר בקבוק בודד שלו בנפח 1.5 ליטר וביישון של 64 שנים נמכר בשנת 2010 במכירה פומבית בעבור 460,000 דולר.

products
cocktail
The Macallan Cooler
Share