Louis Royer

באותה שכונה בה נולד מייסד המותג Louis Royer, ממוקמים כיום מחסני ומשרדי מותג הקוניאק שהפך להיות סמל לאיכות בתעשייה המקומית. לואיס רוייה הקים את מותג הקוניאק הנושא את שמו כבר בשנת 1853 כאשר הוא בן 25 שנים בלבד. ובזמן קצר יחסית, התפתח Louis Royer למותג בינלאומי ידוע כפי שהוא היום.

 

לייצור קוניאק Louis Royer משתמשים בחלקות המובחרות ביותר מתוך מחוז קוניאק. הענבים הלבנים שגדלים באזור נחשבים לאיכותיים במיוחד בזכות האדמה הטהורה והאקלים הנוח. האדמה, עשויה למעשה אבן גיר והיא מאפשרת זרימת מים נקיה ושוטפת, לצד האנרגיה שסופגת האדמה מאור השמש.
ענבי אוני-בלאן (בעיקר) נבצרים והופכים תחילה ליין ובהמשך ל- eaux de vie שפירושו מי החיים – תזקיק אלכוהולי. הסוד לטעמו הייחודי של קוניאק Louis Royer הוא ערבוב של כמה סוגי eaux de vie מכמה יבולים שונים שמקורם בכמה אזורי גידול שונים במחוז קוניאק. eaux de vie מיוצר באמצעות זיקוק כפול של היין בדודי נחושת על להבה גלויה במשך 5 חודשים. בהמשך, התזקיקים מיושנים בחביות עץ אלון שמקורן במחוז לימוזין בצרפת בלבד. לאחר תקופת היישון, מעורבבים התזקיקים ליצירת טעם הרמוני בפיקוח מלא של המאסטר בלנדר. משם, יעבור הנוזל ליישון וחיתון סופי של הטעמים לפני שלב הבקבוק.

 

את המותג Louis Royer מוביל כיום הדור ה- 5 של משפחת רוייה מאז היווסדו של המותג. תחת סמל הדבורה שהפך לאייקון מיוצרים קוניאקים ברמות שונות בהתאם לשלב היישון ושילוב הטעמים שנבחר.

cocktail
Pastis Royer
Share