Cielo

4 דורות מובילים את בית היין האיטלקי Cielo מיום הקמתו. היה זה בשנת 1908 שג'יובאני צ'ילו בחר באחוזה המשקיפה על טירותיהם של רומיאו ויוליה להיות ביתם החדש של משפחת צ'ילו ובסיס ייצור היין. בנו הבכור פייטרו, המשיך את עבודתו של אביו, שמר על האחוזה בזמן המלחמה ויצר מוניטין ליינות המשפחה. שלושת ילדיו, נכדיו של ג'יובאני המייסד, הרחיבו את הייצור והשיווק לכל רחבי איטליה במהלך נסיקת הכלכלה האיטלקית. ואילו הדור הרביעי, לוקא ופיירפאלו, הפכו את יקב Cielo למותג בינלאומי תוך שהם מגדילים את מאגר מגדלי הגפנים שלהם ואת השווקים הבינלאומיים.

 

את הענבים מגדלים באזור היפיפה בריצ'י השוכן בין הערים פאודה וורונה שבאיטליה. העושר התרבותי והאקלים המקומי יוצרים תרבות יין מפותחת, המשתלבת בין הגבעות, הגאיות ומקורות המים היוצרים את הטבע האיטלקי שמעניק לענבים את טעמם.

 

שלא כמו מרבית היקבים המסורתיים, ב- Cielo נותנים דגש רחב על חשיבה ירוקה וקיימות. 100% מהחשמל מקורו באנרגיה ירוקה, הבקבוקים קלים יותר ב -70%, הנייר לתביות הבקבוקים והקרטונים ממוחזר וכך גם בקרב מגדלי הגפנים של היקב. ליקב גם פעילות פילנטרופית רחבה במסגרתה מספקים מקורות מים באפריקה וחינוך לילדי קולומביה.

Share