שותא קובליאנידזה

רכיבים:

60 מ"ל Dewar's בן 12 שנים

35 מ"ל מיץ לימון סחוט

10 מ"ל סירופ דבש

1 חלבון ביצה

7 אוכמניות

5 דאשים של אנגוסטורה

קישוט – קינמון שרוף, פרחי מאכל

 

אופן הכנה:

מועכים את האוכמניות בתחתית שייקר. מוסיפים את יתר המרכיבים ושומרים 2 דאשים של אנגוסטורה להמשך. משקשקים היטב, מוסיפים קרח ומשקשקים פעם נוספת. מסננים לכוס קוקטייל ומקשטים ב-2 הדאשים הנופים של האנגוסטורה ובפרחי המאכל.

more
עוד קוקטיילים שיכולים לעניין אתכם
Share