יענקל'ה תורג'מן

רכיבים:

60 מ"ל Highland Park

5 מ"ל Laphroaig בן 10 שנים

30 מ"ל מיץ לימון סחוט

30 מ"ל סירופ דבש

1 חלבון ביצה

2 מטבעות ג'ינג'ר

קישוט – ג'ינג'ר מסוכר

 

אופן הכנה:

בתחתית שייקר מועכים את מטבעות הג'ינג'ר עד להפקת מיצים. מוסיפים את כל המרכיבים ומשקשקים. מוסיפים קרח ומשקשקים פעם נוספת. מסננים לכוס קוקטייל, מקשטים בג'ינג'ר המסוכר ומגישים.

more
עוד קוקטיילים שיכולים לעניין אתכם
Share