במעלה הנהר של ג'ק

מרכיבים:

1/4 כוס Jack Daniel's Tennessee Whiskey Old No. 7

2 כפות שמן קנולה

1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד

1/2 כוס מיץ תפוזים

1/4 כוס רוטב הויסין

2 כפות רוטב סויה

2 שני שום קצוצות דק

1 תפוז בינוני, חתוך לפרוסות דקות וחצויות

4-6 יחידות פילה סלמון (משקל כל חתיכה כ- 240 ג"ר)

זיגוג:

מטגנים קלות את השום הקצוץ בשמן הקנולה עד שמתרכך מעט. מוסיפים את יתר המרכיבים, למעט נתחי הסלמון, ומביאים לרתיחה. מצמצמים את הרוטב כ- 15 דקות על אש נמוכה-בינונית עד שמסמיך מעט.

סלמון:

מניחים את כל אחד מנתחי על הסלמון על יריעת נייר כסף וצולים בתנור גריל כ- 10 דקות בחום בינוני גבוה.

מברישים את הנתחים בזיגוג וממשיכים לבשל במשך כ- 2-3 דקות נוספות. לקראת ההגשה שפכו את הזיגוג החם על נתחי הסלמון.

more
עוד מתכונים שיכולים לעניין אתכם
Share